18/10/2011

Ο Τεντέν για πρώτη φορά στον κινηματογράφο!

Ο Τεντέν για πρώτη φορά στον κινηματογράφο!

Σε λίγους μήνες θα γίνει η πρεμιέρα της παρθενικής κινηματογραφικής απόπειρας του Στίβεν Σπίλμπεργκ στο χώρο του τρισδιάστατου ψηφιακού κινουμένου σχεδίου.

Η ταινία του «The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn» βασίζεται σε τέσσερα από τα άλμπουμ του διάσημου βέλγου κομίστα Hergé.

Ο Τεντέν, ένας νεαρός βέλγος ρεπόρτερ με κοντοκουρεμένο ξανθό μαλλί και τσουλούφι-σήμα κατατεθέν, γνωστός για το απαράμιλλο θάρρος του και την επιμονή του να κυνηγάει την είδηση μετά μανίας, βρίσκεται αντιμέτωπος με την προοπτική μιας νέας συναρπαστικής περιπέτειας, όταν πληροφορείται πως σύντομα πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην περιοχή του μια ύποπτη δοσοληψία.

Τρεις μινιατούρες ενός διάσημου ιστιοφόρου του 17ου αιώνα και ένας πορτοφολάς θα τον οδηγήσουν ακόμη πιο κοντά στη βάσιμη υποψία, πως κάποιοι έχουν ανακαλύψει στοιχεία που μπορεί να τους οδηγήσουν στο θησαυρό του Κόκκινου Ρακάμ: ενός θρυλικού κουρσάρου, ο οποίος κάποτε είχε βυθίσει το πλοίο του Σερ Φράνσις Χάντοκ, προγόνου του καλού φίλου του Τεντέν, Κάπτεν Χάντοκ...

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ
Σενάριο: Στίβεν Μόφατ, Έντγκαρ Ράιτ, Τζο Κόρνις
Ακούγονται οι ηθοποιοί: Τζέιμι Μπελ, Άντι Σέρκις, Ντάνιελ Κρεγκ, Σάιμον Πεγκ, Νικ Φροστ, Τόμπι Τζόουνς, Γκαντ Ελμαλέχ, Μακένζι Κρουκ.

No comments:

Post a Comment