29/10/2011

Άρχισαν τα δύσκολα για τον Robert Pattinson

Δεν κατάφερε να γυμνάσει το σώμα του

Δύσκολες ώρες πέρασε ο ηθοποιός Robert Pattinson στις ατελείωτες ώρες των γυρισμάτων της τελευταίας ταινίας «Twillight: Breaking Down» αλλά και εκτός των γυρισμάτων.

Ο λόγος είναι ότι ο ηθοποιός θέλησε να αποκτήσει κοιλιακούς καθώς στην τελευταία ταινία υπάρχουν κάποιες σκηνές ερωτικού περιεχομένου και θα έπρεπε να φαίνεται περισσότερο γυμνασμένος.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ήταν πολύ δύσκολο γιατί προσπάθησε να μιμηθεί τον συμπρωταγωνιστή του Taylor Lautner ο οποίος είναι πολύ γυμνασμένος και προσέχει αρκετά τη διατροφή του.

Ο Pattinson ζήτησε κάποιες συμβουλές από τον Lautner αλλά όπως αποκάλυψε δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το πρόγραμμά του γιατί του ήταν πολύ δύσκολο.

«Προσπάθησα να γυμναστώ αλλά πιάστηκε όλο μου το σώμα, τελικά είναι πολύ δύσκολο να «χτίσεις» ένα σώμα» ενώ συνέχισε λέγοντας «θέλει πολύ κόπο, αποφασιστικότητα και χρόνο».

Πάντως στη συνέντευξη τύπου που εμφανίστηκε με την τηλεοπτική αδερφή του Ashley για να μιλήσουν για την νέα ταινία «Twillight: Breaking Down» ο Pattinson δεν ήταν πολύ διαβασμένος και έτσι τον «έσωσε» η συμπρωταγωνίστριά του.












newsbeast.gr

No comments:

Post a Comment