27/11/2011

Στο διαμέρισμά σας με την Porsche σας


 

Rendering of the 57-story, $650 million Porsche Design Tower condo planned for Sunny Isle Beach by developer Gil Dezer. The building features glass elevators that whisk drivers with the cars directly to their homes.

Tο Sunny Beach Isles στη Φλώριδα σύντομα θα αποτελεί το σπίτι για τον Porsche Design Tower, έναν πολυτελέστατο ουρανοξύστη 57 ορόφων και αξίας 560 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο συγκεκριμένος θα απευθύνεται φυσικά σε «λίγους και εκλεκτούς» αφενός λάτρεις της Porsche, αλλά και σε όλους όσους θα ήθελαν να απολαμβάνουν το αυτοκίνητό τους έξω από την πόρτα του διαμερίσματός τους.
Πώς ακριβώς θα συμβαίνει αυτό;
Ο νέος Porsche Design Tower, που θα αποτελεί μία συνεργασία μεταξύ του Ομίλου Porsche design και του τοπικού κατασκευαστή Gil Dezer, θα προσφέρει στους ενοίκους του  ένα καινοτόμο ασανσέρ αυτοκινήτων. Οι ένοικοι θα είναι σε θέση να οδηγούν τα αυτοκίνητά τους έξω από την πόρτα του σπιτιού τους, μέσω ενός υπερσύγχρονου γυάλινου ανελκυστήρα, ενώ μέχρι να φτάσουν στον όροφό τους, θα απολαμβάνουν την θέα του ωκεανού. Μάλιστα σύμφωνα με την Miami Herald, δεν είναι μόνο ότι θα μπορούν να παρκάρουν έξω από την εξώπορτά τους, αλλά θα είναι τέτοια η κατασκευή που θα επιτρέπει την θέα των αυτοκινήτων από την άνεση του σαλονιού τους.
Αν αυτό και αυτό το συγκρότημα ακούγεται σαν το ιδανικό για τους λάτρεις του αυτοκινήτου, υπάρχει μία «μικρή» λεπτομέρεια... Η τιμή του κάθε διαμερίσματος εκτιμάται στα 9 εκατομμύρια δολάρια. Ευκαιρία; μην ξεχνάτε ότι το αυτοκίνητο μπροστά από την πόρτα σας!
proho.gr

No comments:

Post a Comment