26/11/2011

Η Ελλάδα παράγει και εξάγει... Porsche!


Dεν είναι ανέκδοτο. Η Ελλάδα στην Κατερίνη με την Replicar θα παράγει Po
rsche....
Έγκριση τύπου πήρε - σύμφωνα με ανακοίνωση του ΛΑΟΣ - και η "REPLICAR HELLAS" που φτιάχνει PORSCHE στην Κατερίνη.
Η ανακοίνωση αναφέρει: "Αξίζει να σημειωθεί ότι - επίσης κατόπιν εντολών του Προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη προς τον Κ. Αϊβαλιώτη - το 2010 ετέθη προς τους κ. κ. Ρέππα και Τσιόκα (τότε Υπουργό και Γ.Γ. Μεταφορών, αντίστοιχα) το ζήτημα της έγκρισης τύπου και για άλλη μια 100% Ελληνική επιχείρηση κατασκευής αυτοκινήτων που εδρεύει στη Μακεδονία, την «REPLICAR HELLAS», η οποία φτιάχνει - κατόπιν αδείας της PORSCHE - ρέπλικες αυτών των φημισμένων Γερμανικών αυτοκινήτων στην Πιερία και κάνει εξαγωγές στην Ελβετία αλλά και στην ίδια την Γερμανία (!).Replicar Hellas
" Η εταιρεία μα
ς δραστηριοποιείται στο χώρο της Replica και κατασκευής παλαιών μοντέλων, αντίγραφων αυτοκινήτων και βελτιώσεις αυτών.
Η ενασχόληση μας με REPLICA αυτοκίνητα όπου έχουμε να παρουσιάσουμε μόνο άριστα αποτελέσματα είναι ένα στοιχείο που μας κάνει να ξεχωρίζουμε σε ότι αφορά την γνώση του αντικείμενου μας.
Η εμπειρία μας πηγάζει από τα 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας και ενασχόλησης μας με τον χώρο του αυτοκινήτου καθώς επίσης και με την παραπέρα εξειδίκευση μας σε πεδία όπως είναι οι ανακατασκευές και μετατροπές καρότσας ή ακόμη και οι μηχανικές βελτιώσεις πάνω στα Replica.
Oι τιμές μας χαρακτηρίζονται πάντοτε λογικές και ανταποκρίνονται στην ποιότητα και στην αξιοπιστία της δουλειάς μας.
Είναι σημαντικό να γνωρίζεται ότι η κατασκευή των αυτοκινήτων γίνεται από εμας, εδώ στην Ελλάδα, από την αρχή μέχρι το τελικό στάδιο, χωρίς τη χρήση έτοιμων Κit που προέρχονται από το εξωτερικό."


topeiraxtiri.gr
replicarhellas.com

No comments:

Post a Comment