26/11/2011

Ανανεωμένο SYM GTS 300i


Αλλαγές σε εργονομία, αισθητική και επιδόσεις

Ανανεωμένο στον τομέα της αισθητικής, της εργονομίας και των επιδόσεων είναι το SYM GTS 300i του 2012, αποκτώντας νέα μάσκα και… θέρμανση για το χειμώνα!
Το GTS 300i αποτελεί την πρόταση της SYM στη μεσαία κατηγορία των GT scooter και η προσοχή που του δείχνει η ταϊβανέζικη εταιρεία φαίνεται από τις συνεχείς βελτιώσεις που υπόκειται τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να παραμένει ανταγωνιστικό, ιδιαίτερα στους τομείς της άνεσης και της εργονομίας.
Η φετινή ανανέωση, βέβαια, δεν είναι μεγάλη, αλλά βελτιώνει δραστικά κάποιες πτυχές της εργονομίας, ενώ παράλληλα αυξάνει ελαφρώς τις επιδόσεις.

Σύμφωνα με τη SYM, η πρώτη αλλαγή στο GTS 300i (το οποίο είναι γνωστό στο εξωτερικό και ως Joymax 300i) αφορά στη μάσκα και τους προβολείς. Οι τελευταίοι άλλαξαν σχήμα και εσωτερικό, με αποτέλεσμα την καλύτερη λειτουργία τους, ενώ τα φλας μετακόμισαν ψηλότερα και ενσωματώθηκαν στους καθρέφτες.

Επιπλέον, το scooter απέκτησε παροχή ρεύματος 12V και αντάπτορα για USB, ώστε να μπορεί ο αναβάτης να συνδέσει το MP3 Player ή το smartphone του. Τέλος, το GTS 300i διαθέτει έναν αεραγωγό θερμού αέρα, ο οποίος διατηρεί ζεστό τον αναβάτη το χειμώνα!

Όσον αφορά στον κινητήρα, η SYM δεν αναφέρει συγκεκριμένες αλλαγές, από τις επιδόσεις του μοντέλου, όμως, φαίνεται ότι κάτι άλλαξε. Αναλυτικότερα, το GTS του 2012 θα αποδίδει 29 ίππους στις 7.500 σ.α.λ. και 2,55 kgm ροπής στις 6.000 σ.α.λ., επιδόσεις υψηλότερες του προηγούμενου μοντέλου. Σύμφωνα με την εταιρεία, μάλιστα, η ιπποδύναμη στον πίσω τροχό είναι η μεγαλύτερη της κατηγορίας.

Η ανανέωση αφορά σε όλα τα μοντέλα της σειράς (125i και 250i), τουλάχιστον στους τομείς της εργονομίας και της εμφάνισης. Όσον αφορά, τέλος, τον περιφερειακό εξοπλισμό, η SYM δεν αναφέρει κάποιες αλλαγές.
 

Πηγή: mototriti.gr

No comments:

Post a Comment