05/11/2011

Επίσημα το VW GT up!

Με φιλοσοφία GTI οχήματος παρόλο που ανήκει στη μίνι κατηγορία

Πρόκειται για την «γκαζιάρικη» έκδοση του νέου up! Το μοντέλο θα χρησιμοποιεί κινητήρα 100 ίππων, θα πατά σε ζάντες 17 ιντσών, και θα έχει όλα τα απαραίτητα συστατικά ενός GT.

Εξωτερικά, παρόλο που η παράδοση θέλει τη VW να παρουσιάζει όλες τις γενιές του Golf GTI τόσο σε 3θυρη όσο και σε 5θυρη έκδοση, στην περίπτωση του up! και τουλάχιστον προς το παρόν, η έκδοση GT παρουσιάζεται μόνο σε 3θυρο αμάξωμα.

Το νέο μοντέλο εφοδιάζεται με σύνολα ιπποδύναμης έως και 75 ίππων, όμως για το GT η εταιρεία φρόντισε να το εφοδιάσει με μοτέρ απόδοσης 100 ίππων. Σε συνδυασμό με το περιορισμένο βάρος που δεν θα υπερβαίνει τα 900 κιλά, το GT up! υπόσχεται να διατηρήσει τη φιλοσοφία ενός σωστού GTI οχήματος, κι ας ανήκει στη μίνι κατηγορία!



Υπάρχουν διάφορα «καλούδια» που το διαφοροποιούν από τα υπόλοιπα αδέλφια του, όπως οι δύο εξατμίσεις στο πίσω μέρος, η μικρή αεροτομή επίσης πίσω, και ο διαφορετικός προφυλακτήρας εμπρός, με τη μεγάλη κεντρικά τοποθετημένη εισαγωγή αέρα, τα λεπτά LED ημέρας στα άκρα, οι μονόχρωμοι μαύροι καθρέπτες, και το χαμηλωμένο αμάξωμα.



Το VW GT up! θα πατά σε ζάντες 17 ιντσών με ελαστικά πλάτους 195 χιλ. ενώ στο κάτω μέρος του πίσω προφυλακτήρα θα υπάρχει και εντυπωσιακό diffuser κάνοντας ξεκάθαρο ότι πρόκειται για την πιο γρήγορη έκδοση του. Τέλος, οι πλευρικές εισαγωγές αέρα που βρίσκονται στο εμπρός μέρος του προφυλακτήρα και φιλοξενούν τα LED φώτα ημέρας διοχετεύουν τον αέρα στα εμπρός δισκόφρενα.

Πηγή: autotriti.gr

No comments:

Post a Comment