03/12/2011

Μοιράζει λεφτά σε αγνώστους o Secret Santa

Μέσα στο κλίμα των Χριστουγέννων θέλησε να μπει ένας άντρας από την Αγγλία. Ο επιχειρηματίας, ο οποίος προτίμησε να μην αποκαλύψει την ταυτότητά του, άρχιζε να μοιράζει χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων σε αγνώστους που απλά έτυχε να βρεθούν στον δρόμο του.
Ο “μυστικός Άγιος Βασίλης” ντυμένος στα κόκκινα επισκέφτηκε καταστήματα, καθαριστήρια και στάσεις λεωφορείων, προσφέροντας το ποσό των 74 ευρώ σε ανθρώπους που δεν γνώριζε πιο πριν.
Όλα αυτά έγιναν στην πόλη Reading, ενώ την απόφαση για την επίσκεψη της πήρε ο επιχειρηματίας, μόλις έμαθε ότι είναι η φτωχότερη πόλη σε ολόκληρη την Αγγλία.
“Σκέφτηκε ότι ίσως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στο Reading, οι οποίοι θα χρειαστούν ένα χέρι βοηθείας αυτά τα Χριστούγεννα”, δήλωσε ο Ron Devlin σωματοφύλακας του καλού Σαμαρείτη.
Ο κόσμος έμεινε έκπληκτος από αυτή την πράξη γενναιοδωρίας του άντρα, ενώ η βοήθεια του υπολογίζεται συνολικά σε 14.800 ευρώ.
“Ο καθένας μπορεί να γίνει ένας μυστικός Άγιος Βασίλης. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να δράσει. Και δεν χρειάζεται να είναι μόνο με χρήματα, αλλά με μία οποιαδήποτε αυθόρμητη πράξη καλοσύνης.”, είπε ο μεγαλόκαρδος άντρας.

Πηγή: news247.gr

No comments:

Post a Comment