16/12/2011

Υβριδική η επόμενη Supra

http://www.autotriti.gr/jpg/autotriti/390/NEWS/supra%20new.jpgΘα αποδίδει περισσότερους από 400 ίππους

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Toyota θα έχει έτοιμο μέχρι το 2015 το μοντέλο που θα αναβιώσει τη Supra. Το μεγάλο νέο είναι πως θα φέρει υβριδική τεχνολογία και θα αποδίδει περισσότερους από 400 ίππους.

 

Οι φήμες καλά κρατούν σχετικά με το μοντέλο που θα αναβιώσει το θρύλο της Supra. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το νέο μοντέλο της Toyota θα λανσαριστεί 2015 και θα εξοπλίζεται με ένα υβριδικό σύστημα, βασικό συστατικό του οποίου θα είναι ένας V6 κινητήρας 3,5 λτ. Το σύστημα, λοιπόν, κατά τα φαινόμενα θα προέρχεται από το Lexus GS 450h και η συνδυαστική απόδοσή του θα υπερβαίνει τους 400 ίππους. Το νέο sports car των Ιαπώνων θα είναι πισωκίνητο και αισθητικά θα δανειστεί αρκετά στοιχεία από το FT-HS concept που παρουσιάστηκε το 2007.
Άλλη μια σχετική είδηση αφορά στο μικρό coupe που ετοιμάζει η Toyota. Κατά τα φαινόμενα θα αποτελέσει την coupe έκδοση παραγωγής του GRMN hybrid concept II concept. Θα παρουσιαστεί στα τέλη του 2014 και θα εξοπλίζεται με το ίδιο υβριδικό σύστημα που διαθέτει και το Lexus GS 450h.

Πηγή: autotriti.gr

No comments:

Post a Comment